f.a.q

Tijdens de reizen komen er vaak extra vragen naar boven welke je niet altijd meteen op de website kunt vinden. Hieronder hebben wij daarvan een samenvatting gemaakt. Mocht je vraag er niet bij zitten, aarzel dan niet om via het contactformulier contact met ons op te nemen.

Covid maatregelen

De situatie verander iedere week betreft de maatregelen, wel of geen test voor vertrek. Wel of geen QR code. Wij houden alle wijzigingen nauwlettend in de gaten en informeren u tijdig hierover (max 45 dagen voor vertrek) zodat u nog het recht heeft om de reis te annuleren/wijzigen.

Kledingvoorschriften

Deze regel is enkel van toepassing bij het bezoeken van kerken, bijvoorbeeld het Vaticaan en Vaticaans museum. De regel is dat de knieën en schouders bedekt zijn met kleding (de schouders kan eventueel ook met een sjaal bedekt worden). Toegang kan geweigerd worden indien hier geen rekening mee is gehouden.

Reis,- en annuleringsverzekering

Het is altijd raadzaam om voor iedere reis die u maakt een reis en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Vaak zijn doorlopende reisverzekeringen over het algemeen goedkoper omdat u dan een vast bedrag per jaar betaald i.p.v. steeds opstartkosten. Via bijv een website als Independer kunt u gemakkelijk diverse verzekeringen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

Reisprogramma

Uiterlijk 2 weken voor de dag van vertrek ontvang je van ons het reisschema en de planning van de reis. In de planning houden wij ook rekening met ‘vrije tijd’ zodat je zelf ook de prachtige omgeving kunt ontdekken. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan de activiteiten en tours, enkel zit dit wel bij de prijs inbegrepen en is restitutie niet mogelijk als je besluit niet deel te nemen.

Betalings,- en annuleringsvoorwaarden

Onze betalingsvoorwaarden kun je terug vinden in de reisvoorwaarden.

Vliegtickets

De vliegtickets dien je zelf te boeken voor deze reis. Indien nodig kunnen wij je hierbij helpen en bekijken welke vlucht en opties ideaal zijn. Het boeken en betalen van deze vlucht rond je zelf dan af.

Maaltijden

Indien er lunch/diner bij is inbegrepen dan kun je van het volgende uitgaan.
Lunch: Eén gerecht, water en koffie. (Bij een workshop bakken/koken is dit 1 gerecht)
Diner: Eerste gang, Tweede gang, bijgerecht, een glas wijn of fris, water en koffie.
Overige (alcoholische) drankjes en desserts zijn voor eigen rekening tenzij anders staat beschreven.