Groepsreis naar Amalfi

Deze prachtige reis naar de Amalfi kust hadden wij graag in 2022 plaats willen laten vinden maar de prijzen zijn zo ontzettend gestegen dat wij dit jaar niet voor een mooie en voordelige pakketreis kunnen zorgen naar deze prachtige streek.
Ga je graag met ons mee? Blijf dan op de hoogte via social media voor data in 2023

Een reis naar de prachtige Costiera Amalfitana.

Genieten van een sprookjesachtige kustlijn, de pittoreske huisjes op de rotsen, de weelderige bloemen, planten, geurende citroengaarden én heerlijk eten. 

Dát ga je doen tijdens de groepsreis naar de Amalfikust met Marcella van Saluti da Italia en Robin van Particolare vakanties.

Tijdens deze 5-daagse reis verblijf je midden in het idyllische plaatsje Amalfi van waaruit je deze bijzondere omgeving, voor velen een droom om te bezoeken, gaat ontdekken en beleven.
Gedurende het verblijf onderneem je meerdere geweldige activiteiten, zoals een Lemon tour , een wandeling onder de typische citroen bomen en genieten van een lunch met een geweldig uitzicht. Ook is er voldoende tijd voor rust en bezinning waardoor je even helemaal kunt opladen op deze adembenemende plek met haar heerlijk zonnige klimaat. 

Een bezoek aan de prachtige tuinen van Villa Rufolo in Ravello is gewoon adembenemend en mag zeker niet missen in onze tour langs de Amalfitaanse Kust.

Ook krijg je een stukje authentieke beleving mee deze dagen en ga je ontdekken hoe de Italianen zo vol passie leven.

Een hoogtepunt is toch wel een dagtrip met de boot langs de Amalfitaanse blauwe kust om een bezoek te brengen aan jetset eiland Capri. Hier kun je naar harteloos wandelen en flaneren en er zelfs nog voor te kiezen om een excursie te maken per boot naar de beroemde blauwe grotten.

Tijdens deze reis zorgen wij ervoor dat er voldoende tijd is om ook alleen de omgeving te verkennen als je dat wenst. Deze reis voor iedereen die wilt genieten van de Italiaanse keuken zonder beperkingen, wij houden rekening met al je allergieën en dieetwensen zodat je net als een ieder volwaardig mee kunt genieten van de Italiaanse gastronomie.

Wil je samen met een vriend(in), partner of wellicht met je dochter en/of zoon? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om met ons mee te reizen naar dit prachtig stukje van Italië.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag op de hoogte blijven van meer nieuws over deze aankomende reis? Volg ons dan via social media Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief via info@italytasteandtravel.nl