Culturele reis naar Rome

Rome, de eeuwige stad ofwel ‘Città Eterna’ heeft zoveel te bieden dat het helaas niet mogelijk is om alle bezienswaardigheden in een aantal dagen te bewonderen. Daarom hebben wij voor jou een passende reis gemaakt waar je zeker gaat genieten van de hoogtepunten van deze prachtige stad en uiteraard ook van de culinaire hoogtepunten.

Tijdens deze 5-daagse reis verblijven wij 4 nachten in een charmant hotel in het centrum van Rome, zodat alles op loopafstand te bereiken is. Je wordt begeleid door maar liefst 2 reisleidsters die met hun kennis van het land en de taal jou graag de highlights van de stad laten zien. Daarnaast brengen wij je naar diverse culinaire hotspots waar het je aan niets zal ontbreken. Zelfs als je rekening houdt of rekening dient te houden met een dieet.

Want wie met ons mee gaat op reis zal zeker niet alleen van de omgeving, de Italiaanse levensstijl en de bezienswaardigheden genieten maar boven alles ook van de heerlijke Italiaanse keuken!

Binnenkort vindt je op deze pagina meer informatie over deze historische groepsreis

Hieronder alvast enkele indrukken van deze prachtige stad.

Waarom kiezen voor deze reis?

Je kunt zorgeloos met ons meegaan zonder te verdwalen in deze prachtige maar zeer grote stad. Daarnaast hoef je ook niet na te denken of je wel goed en heerlijk kunt eten, daar zorgen wij voor. Met onze kennis laten wij jou echt goed kennis maken met de Italiaanse keuken, ongeacht wat je dieetwensen zijn. Voor een goede eerste indruk van de stad Rome en het land Italië dragen wij ons steentje hier graag aan bij. Tijdens deze reis zijn wij ook 24 uur voor je beschikbaar en denken wij graag mee ook tijdens de reis.

Voor vragen bekijk onze faq of stuur een bericht via de mail naar : info@italytasteandtravel.nl