Zekerheid & garantie

Om voor iedereen de reis zo goed en zorgvuldig mogelijk te plannen en uit te voeren gaan wij voor onze reizen starten ons aansluiten bij diverse partners die ervoor zorgen dat wij dit op de juiste, volgens de Europese Regelwetgeving, kunnen vorm geven. En om jou als reiziger ook de geruststelling te geven dat deelname verzekerd is.

Om voor iedereen de reis zo goed en zorgvuldig mogelijk te plannen en uit te voeren hebben wij ons aangesloten bij diverse partners die ervoor zorgen dat wij dit op de juiste, volgens de Europese Regelwetgeving, kunnen vorm geven.

VvKR – Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

Deze vereniging heeft op dit moment al ruim 420 reisspecialisten die bij de VvKR zijn aangesloten. Al deze reisspecialisten zijn hierdoor ook aangesloten bij een reisgarantiefonds. Dit wil zeggen dat je als reiziger hierdoor verzekerd bent wanneer de reisorganisatie (in dit geval Italy Taste and Travel) waar je jouw pakketreis geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij ons kunt boeken.

GGTO – Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

GGTO is opgericht in 2012 en heeft al meer dan 300 kleinschalige touroperators onder de vleugels. Doordat wij bij deze garantiefonds zijn aangesloten profiteer je van de volgende voordelen:

  • Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.
  • Een garantieregeling als deze is voor iedere aanbieder van pakketreizen wettelijk verplicht (Burgerlijk Wetboek 7 artikel 7:513a)

AON Nederland

Aon is o.a. een risico-adviseur Dat betekent dat zij ondernemers en verzekeraars samenbrengen. Wij worden door hen geadviseerd over eventuele hun risico’s en de mogelijke oplossingen. Daarnaast zijn wij middels een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekerd voor eventuele tegenslagen.